Aan de slag

De leerproducten van de Forensische Leerlijn worden kosteloos aangeboden via het online leerplatform (portaal) van GGZ Ecademy. Hieronder staat uitgelegd hoe je kunt inloggen.

Account aanmaken

Om in te loggen heb je een account nodig van GGZ Ecademy. Dit kan op twee manieren:

  • Een persoonlijk account: de modules van de leerlijn zijn kosteloos te volgen. Je maakt een account aan met jouw (privé) emailadres. Jouw organisatie heeft geen inzage in  welke modules je volgt en gehaald hebt. Bij het behalen van een module krijg je het certificaat persoonlijk toegestuurd. Je kunt er zelf voor kiezen om dit door te sturen naar je werkgever.
  • De organisatie wordt lid van GGZ Ecademy: aan een lidmaatschap zijn kosten verbonden. Medewerkers krijgen toegang tot de Forensische Leerlijn via het eigen online leerplatform van de organisatie.  Naast de modules van de forensische leerlijn hebben medewerkers toegang tot de andere leerproducten van GGZ Ecademy. De organisatie ontvangt jaarlijks een overzicht welke modules door medewerkers gevolgd zijn.
    Kijk voor meer informatie op de website van GGZ Ecademy. Bekijk hier het overzicht van alle organisaties en onderwijsinstellingen die lid zijn van GGZ Ecademy. Vraag binnen jouw organisatie naar meer informatie.

 

Inloggen

Heb je al een account of wil je je direct registeren, dan kun je hier inloggen 

Heb je nog geen account? Bekijk dan onderstaande instructievideo. Daarin wordt de aanmeld- en inloginstructie stapsgewijs doorlopen. Wil je de stappen rustig doorlezen, kijk dan het stappenplan terug op de individuele modulepagina's. 

 

 

Technische problemen?

Ben je werkzaam bij een organisatie die lid is van GGZ Ecademy? Neem dan contact op met het beheer binnen je organisatie.

Heb je een privéaccount, stuur dan een bericht naar: support@ggzecademy.nl