Actueel

Implementatieworkshop Forensische Leerlijn

Publicatiedatum: 23 februari 2022

De Forensische Leerlijn bestaat uit een samenhangend geheel van 31 e-learning modules, gemaakt voor en door het veld. Er is een breed aanbod voor zowel beginnende als ervaren professionals. Maar hoe implementeer je de Forensische Leerlijn binnen jouw organisatie? Loop je er tegen aan dat je de modules heel waardevol vindt, maar dat deze nog niet zijn opgenomen in het opleidingsbeleid? Wij ondersteunen je graag tijdens onze implementatieworkshops!

Het EFP organiseert samen met GGZ Ecademy uitgebreide workshops die zijn ontwikkeld in samenwerking met een implementatiedeskundige. Tijdens deze workshops behandelen we vragen zoals: wat wil je leren of aanbieden als organisatie? Welke modules passen daarbij? Hoe organiseer je dit? Een belangrijk voordeel van deelnemen aan deze workshop is dat je ook leert van de ervaringen van anderen. Jouw organisatie is namelijk niet de enige die met dit implementatievraagstuk bezig is. Na deze sessie heb je een implementatieplan dat afgestemd is op jouw organisatie!

De workshops van 2022 vinden plaats op: 

Wil je meedoen? Klik op de gewenste datum om naar het inschrijfformulier te gaan.

Om het meest uit de workshop te halen bevelen we sterk aan dat je samen met een collega komt. Daarbij is het de ideale samenstelling als een persoon kennis heeft van het opleidingsaanbod binnen jouw organisatie (bijvoorbeeld een HR-medewerker, opleidingsfunctionaris, trainer, teamleider of manager) en de andere persoon kennis van de praktijk heeft. 

Twee keer per jaar wordt een terugkomsessie georganiseerd waarin de voortgang van de implementatie gevolgd wordt en er vooral ruimte is om met andere deelnemers uit te wisselen over vraagstukken die je tegenkomt in het implementatieproces. De eerstvolgende sessie is op 13 september 2022 van 13.00 tot 14.00 uur.

Heb je vragen die niet kunnen wachten? Neem dan contact op met info@forensischeleerlijn.nl

 

Implementatieworkshop Forensische Leerlijn