Actueel

Implementatieworkshop 20 september Forensische Leerlijn

Publicatiedatum: 7 september 2022

De Forensische Leerlijn bestaat uit een samenhangend geheel van 37 e-learning modules, gemaakt voor en door het veld. Er is een breed aanbod voor zowel beginnende als ervaren professionals. Maar hoe implementeer je de Forensische Leerlijn binnen jouw organisatie? Loop je er tegen aan dat je de modules heel waardevol vindt, maar dat deze nog niet zijn opgenomen in het opleidingsbeleid? Wij ondersteunen je graag tijdens onze implementatieworkshops!

Het EFP organiseert samen met GGZ Ecademy een uitgebreide workshop die zijn ontwikkeld in samenwerking met een implementatiedeskundige. Tijdens deze workshops behandelen we vragen zoals: wat wil je leren of aanbieden als organisatie? Welke modules passen daarbij? Hoe organiseer je dit? Een belangrijk voordeel van deelnemen aan deze workshop is dat je ook leert van de ervaringen van anderen. Jouw organisatie is namelijk niet de enige die met dit implementatievraagstuk bezig is. Na deze sessie heb je een implementatieplan dat afgestemd is op jouw organisatie!

De volgende online implementatieworkshop vindt plaats op 20 september, van 13.00 - 16.00 uur . 

Schrijf je hier in

Om het meest uit de workshop te halen bevelen we sterk aan dat je samen met een collega komt. Daarbij is het de ideale samenstelling als een persoon kennis heeft van het opleidingsaanbod binnen jouw organisatie (bijvoorbeeld een HR-medewerker, opleidingsfunctionaris, trainer, teamleider of manager) en de andere persoon kennis van de praktijk heeft. 

Heb je vragen die niet kunnen wachten? Neem dan contact op met info@forensischeleerlijn.nl