Actueel

Implementatieworkshops 2023 Forensische Leerlijn

Publicatiedatum: 5 december 2022

De Forensische Leerlijn bestaat uit een samenhangend geheel van 37 e-learning modules, gemaakt voor en door het veld. Er is een breed aanbod voor zowel beginnende als ervaren professionals. Maar hoe implementeer je de Forensische Leerlijn binnen jouw organisatie? Loop je er tegen aan dat je de modules heel waardevol vindt, maar dat deze nog niet zijn opgenomen in het opleidingsbeleid? Wij ondersteunen je graag tijdens onze implementatieworkshops!

Het EFP organiseert samen met GGZ Ecademy een uitgebreide en interactieve workshop die zich richt op implementatie van de Forensische Leerlijn binnen jouw organisatie. Tijdens deze workshops behandelen we vragen zoals: In welke thema's wil jij scholing aanbieden? Welke modules passen daarbij? Hoe kun je dit verbinden met andere (eigen) vormen van deskundigheidsbevordering? Hoe organiseer je dit? In het nadenken over deze vragen kun je ook leren van de ideeën en ervaringen van anderen. Jouw organisatie is namelijk niet de enige die met dit implementatievraagstuk bezig is.
Na deze sessie heb je een implementatieplan dat afgestemd is op jouw organisatie!

De volgende online implementatieworkshop vindt plaats op 4 april 2023 van 9.30 - 12.30 uur

Schrijf je hier in

Om het meest uit de workshop te halen bevelen we sterk aan dat je samen met een collega komt. Daarbij is het de ideale samenstelling als een persoon kennis heeft van het opleidingsaanbod binnen jouw organisatie (bijvoorbeeld een HR-medewerker, opleidingsfunctionaris, trainer, teamleider of manager) en de andere persoon kennis van de praktijk heeft. 

Heb je vragen die niet kunnen wachten? Neem dan contact op met info@forensischeleerlijn.nl