Actueel

Samen Forensisch Scherper

Publicatiedatum: 23 februari 2023

Tegelijk met anderen de vernieuwde module forensische scherpte volgen, vragen stellen aan de experts over dit onderwerp én samen casuistiek bespreken. Dat bieden aan we met Samen Forensisch Scherper.

Vanaf mei staat een nieuwe versie van de module Forensische Scherpte online die weer helemaal geupdate is. In het najaar bieden we aan dat je deze module kunt volgen + kunt deelnemen aan extra bijeenkomsten. 

Wil jij meer leren over forensische scherpte? Dan is dit de kans om dit op een laagdrempelige manier te doen.

Inschrijfformulier

 

Waar schrijf ik me voor in?

  • Een gezamenlijke online kick-off van 30 minuten. Je ziet wie er allemaal meedoet aan het netwerk, krijgt al wat praktische tips en je krijgt uitleg over wat je verder kan verwachten.
  • Je volgt de module Forensische Scherpte in je eigen tijd, wanneer het jou uitkomt.
  • Een eerste online bijeenkomst (1,5 uur) waar Petra Schaftenaar en Maartje Clerkx dieper ingaan op de theorie van forensische scherpte en waar je de kans hebt om vragen te stellen. 
  • Een tweede online bijeenkomst (2 uur) waarvoor je casuïstiek kan insturen. De experts Petra en Maartje zijn ook bij deze bijeenkomst aanwezig. 
  • Tussendoor ontvang je unieke inspiratiemails met tips en voicenotes over forensische scherpte die nergens anders zijn terug te vinden. 

Het is niet verplicht om aanwezig te zijn bij de online bijeenkomsten, wel heel leerzaam. Als je je aanmeld ontvang je een opname van de bijeenkomsten, zodat je die op een later moment kan bij terugkijken. 

Doe mee en wordt, samen met ons, forensisch scherper