Actueel

Ga naar de reservelijst

Publicatiedatum: 16 maart 2023

De inschrijvingen voor de Forensische Leerlijn Dag gingen zo hard dat de inschrijflijst inmiddels vol zit. Het is mogelijk je in te schrijven op de reservelijst. Mocht er een plekje vrij komen dan vullen we deze op met de resverve-inschrijvingen. Op 8 juni organiseren wij de allereerste Forensische Leerlijn dag. Een dag waar we door middel van interactieve sessies dieper ingaan op de thema’s die je terugvindt in de online modules van de Forensische Leerlijn. Een dag om nieuwe kennis op te doen en om te verbinden.

Zet mij op de reservelijst

 

De Forensische Leerlijn Dag

Op 8 juni organiseren wij de allereerste Forensische Leerlijn dag. Een dag waar we door middel van interactieve sessies dieper ingaan op de thema’s die je terugvindt in de online modules van de Forensische Leerlijn. Een dag om nieuwe kennis op te doen en om te verbinden.

Hoe ziet de dag eruit?

De dag wordt gehouden op de mooie locatie Kontakt der Kontinenten in Soesterberg.

We starten de dag om 10 uur met een plenaire sessie over Naasten:
Debbie en Heleen, de zus en moeder van Michael P., vertellen over hun ervaringen. Hoe hebben zij de afgelopen tijd beleefd? En wat was hun ervaring als naasten met de forensische zorg? Door over de schaamte heen te stappen en vanuit hun hart te vertellen, hopen ze dat mensen kunnen leren van wat zij hebben meegemaakt.

Na de plenaire sessie vinden er 3 workshoprondes plaats, waaronder:
• Niet-repressief werken: door Ed Hilterman
• LVB in de forensische zorg: door Ilse Luteijn en Ilona Nieuwenhuis 
• Forensische Scherpte: door Maartje Clercx en Petra Schaftenaar
• Risicomanagement: door Ellen van den Broek en Ed Hilterman

Dit is nog niet het definitieve het programma, er komen nog enkele interessante sessies bij. Per ronde kan je kiezen tussen twee onderwerpen. 

Uiterlijk 15.30 is de laatste workshop afgelopen.

Deelname aan de dag is gratis, bij niet verschijnen brengen we wel een bedrag in rekening.